In de ontspannen sfeer van Gouvy geniet u ongestoord van uw vakantie. Het Chalet te Gouvy (Limerlé) is gelegen in een doodlopende straat waar het veilig en rustig vertoeven is. Het ligt op een boogscheut (300m) van “Lac de Cherapont” waar men naar hartelust kan zwemmen, vissen en heerlijk gaan eten in het plaatselijk restaurant. U kan tevens genieten van de vele kleine en gezellige dorpjes in de omgeving.

Het dorp Gouvy ligt in het hart van de Hoge Ardennen met als hoogste punt punt Baraque de Fraiture (652 m), bekend om zijn skipistes. Hier vindt u maar liefst 11 natuurreservaten, ongeschonden natuur en prachtige wandelroutes over beboste hellingen, grote valleien met heerlijke vergezichten. Bij sneeuw langlaufmogelijkheden (4 loipes). Bezienswaardigheden in Gouvy en omgeving zijn o.a.: kastelen in Mondreux en Rettigny, Kerk van Cherain – 12e eeuws, Kerkorgels van Montleban, Kerk van Gouvy – 18e eeuw. In Grand-Halleux (enkele km’s van Vielsalm) een wildpark met herten, zwijnen, damherten e.d. In Gouvy kunt u fietsen huren. In de directe omgeving zijn meerdere golfbanen.
Aan de rand van Gouvy ligt het meer “Lac de Cherapont” met ruime waterrecreatiemogelijkheden (tegen betaling). Op ca. 300 m afstand van het meer ligt onze chalet op een terein van ca. 550 m² grond.