Tijdstip aankomst en vertrek

Aankomstuur: midweek vanaf 14u en vertrek 10u of volgens afspraak. Aankomstuur: weekend / week (wisseldagen) 16u en vertrek 10u of volgens afspraak. Minimum verblijf is 3 dagen

Betaling en reservering

– Bij reservering dient er een waarborg van 180 € en een voorschot van 150 € betaald te worden. De ontvangst van betaling van zowel voorschot als waarborg (180 + 150 = 330 €) geldt als bevestiging van reservatie. Wanneer de betaling voldaan is, ontvangt u per email een bevestiging van reservatie. – Het saldo van de huurprijs wordt minimum 28 dagen voor de verhuur betaald.

Waarborg

De waarborg wordt gebruikt om eventuele schade die veroorzaakt tijdens uw verblijf te vergoeden. Schadegevallen dienen gemeld te worden aan de verhuurder. Indien geen schade wordt vastgesteld, zal binnen de 2 weken na uw verblijf de waarborg teruggestort worden op uw rekening.

Maximum aantal personen is beperkt tot 6 pers.

De bezetting van de woning is uitdrukkelijk beperkt tot de maximum capaciteit van 6 personen. Het niet respecteren van deze regel heeft onmiddellijke beëindiging van de huurovereenkomst tot gevolg en dit zonder dat de huurder aanspraak kan maken op enige vorm van terugbetaling of schadevergoeding.

Huisdier

Chalet Majeroel: huisdieren niet toegelaten.

Roken

Roken binnenshuis is uitdrukkelijk verboden. Bij buitenshuis roken vragen we om voorzichtigheid en om de nodige voorzorgen te nemen om brandgevaar te voorkomen.

Kaarsen of iets gelijkaardig

Extra voorzichtigheid bij het gebruik van kaarsen, fondue toestellen…is vereist om alle brandgevaar uit te sluiten. Het is ook verboden om kaarsen op de houten vloer te te laten branden.

Schoonmaak

Wij zorgen ervoor dat u een nette chalet heeft bij aankomst. De eindschoonmaak service is verplicht. Gelieve steeds respect te hebben voor de chalet, het materiaal en zijn omgeving. Bij het ontbreken van materiaal na uw verblijf zullen de nodige kosten van uw waarborg worden afgetrokken.

BBQ

Bij het gebruiken van de BBQ moet u deze zelf terug schoonmaken. Anders wordt dit verrekend.

Meubelen

Het is verboden om het in de chalet aanwezige meubilair buiten te zetten of buiten te gebruiken.

Omgeving en Natuur

De chalet is gelegen in een rustige omgeving. We vragen u dan ook vriendelijk om de rust voor de omgeving in acht te nemen. Het is verboden geluidsoverlast te maken! Na 22:00 u vragen wij uitdrukkelijk om de rust van de buren te respecteren. Bij overtreding zal de huisbeheerder gepast optreden. De natuur dient gerespecteerd te worden. Er mag in geen geval schade berokkend worden aan bomen en planten. Laat dieren met rust en laat geen zwerfvuil achter.

Aansprakelijkheid

Voor schade en/of letsel berokkend door huurders van de chalet, aanvaarden de verhuurders geen enkele aansprakelijkheid. Ook zijn de verhuurders niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van de eigendommen van de huurders. De verhuurders zijn dus niet verantwoordelijk voor ongevallen die in en/of rondom de chalet gebeuren. Zo is het gebruik van de BBQ de enige en volledige verantwoordelijkheid van de huurders.

Bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen

Het gebruik van bedlinnen op ieder bed is verplicht. De huurder brengt zelf bad- en keukenlinnen mee of kan dit ook huren. Gelieve dit te bestellen samen met uw huuraanvraag.

Sanitair

De huurder draagt zorg voor het sanitair en zal in geen geval in afvoeren, gootstenen, lavabo en WC vloeistoffen gieten of aanbrengen die inox aantasten, verstoppingen veroorzaken of de goede werking verstoren van afvoersystemen en putten: niet limitatief worden hier bedoeld bleekwater, agressieve onstoppingsproducten, producten die stollen, maandverbanden, tampons…

Ophalen en terugbrengen sleutels

De beheerder of eigenaar zal aanwezig zijn bij aankomst en vertrek. Of volgens afspraak of volgens een kluis-systeem.

Contractbreuk en annulatie

Elke annulering moet schriftelijk of per email aan de verhuurder worden gemeld. De verhuurder heeft het recht volgende bedragen in rekening te brengen in geval van annulering door de huurder:

-annulatie meer dan 28 dagen voor de aanvang van de verhuurperiode geeft aanleiding tot een forfaitaire schadevergoeding van 150 € (voorschot)

-annulatie minder dan 28 dagen voor de aanvang van de verhuurperiode is de volledige huur verschuldigd